Video: Un rus va vinde elixirul tinereţii veşnice

391

Vladimir Skulachev este numele rusului care susţine că a descoperit cum se poate induce tinereţea veşnică. Potrivit ziarului Adevărul, elixirul nu este altceva decât un antioxidant, despre care cercetătorul suţine că şi-a dovedit eficienţa în testele efectuate pe şobolani.

   

    O mare parte din degradarea organismului, venită odată cu vârsta, este cauzată de distrugerea produsă la nivel sub-microscopic de agenţii oxidanţi. Aceştia conţin oxigen, care este foarte reactiv. "Elixirul" se bazează pe posibilitatea de a neutraliza oxigenul care provoacă îmbătrânirea celulelor şi păstrarea doar a oxigenului necesar vieţii, scrie AllVoices.com

    Dacă profesorul rus a lucrat la proiect timp de 40 de ani, căutarea unui elixir al tinereţii veșnice este cunoscută de mii de ani. Nici opinia sa nu este lipsită de controverse și îndoieli. "Laureatul Nobel, dr. Gunter Blobel, profesor la Universitatea Rockefeller, crede că teoriile lui Skulachev par realiste," notează RT.com. Profesorul estimează că o formă comercială a compusului ar putea fi disponibilă pe piaţă în aproximativ doi ani, după efectuarea unor analize clinice.