Barack Obama: „Mâna lui Dumnezeu mișcă poporul Său”

17

Președintele Barak Obama a vorbit despre importanţa Paștelui, cât și despre continuarea lucrării lui Dumnezeu, atât ca naţiune, cît şi ca individ, în cadrul unei transmisiuni video destinate conferinţei Q, o adunare de tineri creştini evanghelici care doresc să găsească metode inovatoare pentru a îmbunătăţi lucrarea creştină în SUA.

„A fost un timp de reflectare la ceea ce Christos a făcut pentru noi pe cruce şi de laudă adusă Dumnezeului a cărui activitate în mijlocul nostru a culminat pe cruce, dar continuă şi astăzi… Această lucrare poate fi regăsită în cultura noastră, în bisericile noastre, în misiunile noastre şi în dragostea noastră unul faţă de altul. Poate fi regăsită în voi toţi cei care contribuiţi pentru a aborda provocările noastre cele mai dificile. Mâna lui Dumnezeu este în mișcare în mijlocul poporului Său”, a afirmat preșesintele în cadrul transmisiunii, potrivit Christianpost.

Președintele a mai subliniat, în mod special, importanţa diverselor misiuni creștine din întreaga ţară care au contribuit la a face lumea un loc mai bun și mai plăcut, dând drept exemplu eforturile „Passion Conference” de a pune capăt sclaviei moderne. La final, i-a asigurat pe participanţi că este dispus să fie considerat partener în cadrul acestor misiuni, specificând că administraţia sa este implicată în multe activităţi similare celor ale comunităţii creştine.

De asemenea, Obama a explicat că doar guvernul singur nu reprezintă un răspuns la problemele diverse existente în lume, ci că este nevoie de sprijinul tuturor pentru a face faţă provocărilor, referindu-se la importanţa acestei conferinţe.

„Evenimentul Paștelui, cât și realitatea a ceea ce face Dumnezeu în lume implică confruntarea oportunităţilor și a provocările epocii noastre. Continui să privesc înainte spre o muncă în echipă cu voi în ceea ce privește restabilirea și justiţia”, a conchis Obama.