Mii de adventişti brazilieni s-au rugat pentru oraşul lor

24

Un grup de 7.000 de credincioşi adventişti s-au adunat în capitala Brasilia (Brazilia) pentru un marş de rugăciune, cu scopul de a aduce speranţa în marile oraşe.

Marşul, ce a avut loc pe 10 martie, a urmat unei perioade de 10 zile de post şi rugăciune, ce a început pe 28 februarie. Grupul de adventişti brazilieni au postit şi s-au rugat pentru locuitorii marilor oraşe.

„Cred că marşul de rugăciune a avut un impact asupra membrilor bisericii noastre, care au descoperit că fac parte dintr-o mare familie care s-a unit pentru a susţine o cauză nobilă", a declarat pastorul Erton Köhler, care este şi preşedintele Bisericii Adventiste în opt ţări din America Latină, informează Adventist News Network.

Tinerii prezenţi au remarcat că au înţeles responsabilitatea pe care o au în ţara lor. „Fără îndoială că acest eveniment mi-a influenţat viaţa spirituală. De acum înainte, mă simt responsabilă pentru a aduce speranţa oamenilor din acest oraş", a declarat Raisa Santos, o tânără ce a participat la marş.