Creştinii domină concursurile tv americane

108

Sezonul 12 al binecunoscutei emisiuni American Idol este dominat de tineri creştini. Se pare că 8 din cei 10 finalişti sunt creştini practicanţi.

Această situaţie aşează o linie fină de demarcaţie între folosirea credinţei pentru a spori şansele de câştigare a concursului şi folosirea concursului ca un prilej pentru a răspândi credinţa.

De-a lungul celor 12 sezoane, mulţi dintre concurenţii creştini au câştigat simpatia celor din juriu interpretând imnuri creştine. De asemenea, mulţi dintre ei nu s-au ferit să îşi etaleze credinţa oriunde s-ar afla.

Angie Miller, favorita de anul acesta, publică deseori postări despre credinţa ei pe Twitter. „Mersul la biserică nu este singurul moment în care poţi sluji şi petrece timp cu Dumnezeu. Asta ar trebui să se întâmple zilnic", a scris ea recent pe Twitter.

Deşi fanii se înmulţesc şi cele mai multe persoane se bucură de faptul că tinerii creştini strălucesc în lumina reflectoarelor, sunt şi voci care cred că locul lor nu e pe scenele emisiunilor americane, scrie Charisma News.