Familia Obama și religia, la Casa Albă (galerie foto)

124

O colecţie de fotografii cu președintele american Barack Obama și familia lui surprinde ipostaze inedite ale manifestării religiozităţii liderului de stat, în timpul mandatului său prezidenţial. Fotografiile au fost publicate de Religion News Service.

O colecţie de fotografii cu președintele american Barack Obama și familia lui surprinde ipostaze inedite ale manifestării religiozităţii liderului de stat, în timpul mandatului său prezidenţial. Fotografiile au fost publicate de Religion News Service (RNS).

Confruntat cu sondajele care continuă să arate confuzia americanilor faţă de religia pe care o îmbrăţișează (doar 49% dintre votanţi știu că Obama este creștin), actualul președinte declara în toamna anului trecut că nu este o prioritate pentru el să convingă pe nimeni cu privire la credinţa lui în Iisus Christos. „Eu am o misiune ca președinte, și aceasta nu include a-i convinge pe oameni că această credinţă a mea în Iisus este legitimă și reală. Oamenii își pot manifesta credinţa în multe feluri și cred că este important să nu facem doar din credinţă un barometru al valorii sau al caracterului unei persoane." 

Presa însă se arată în continuare interesată de religia președintelui. RNS a publicat o serie de fotografii care trec în revistă acţiunile liderului de stat care au avut vreo legătură cu manifestarea spirituală a vieţii.