Se vând buncăre pentru orice buzunar

483

Conform calendarului maiaș Apocalispa se apropie, iar această teamă a început să se cuibărească în sufletele oamenilor. Unii se tem de zombi, alţii de bomba nucleară, alţii de asteroizi. Presa a divulgat mai multe planuri ale unor hoteluri-buncăr de lux, dar unde un apartament depășește 1 milion de dolari.

Dar cum cererea a crescut, pe fondul ameninţărilor cu dezastre și războaie, dar și din cauza incidentelor violente între oameni, au încep să apară mai multe oferte și la preţuri mai mici, pentru ca supravieţuirea sau apărarea să fie un lux de care să se bucure și clasa de mijloc, informează site-ul russfye.com.

În Statele Unite există mai multe companii și persoane private care se ocupă cu astfel de construcţii, în principal din cauza tornadelor care distrug anul sute de cămine și vieţi omenești. Una dintre aceste comapnii oferă mai multe modele, la preţuri de la 18.000 până la 78.000 de dolari.

Buncărele constau dintr-un tub de metal care poate fi îngropat chiar în curtea casei. Nivelul de confort este destul de mare, buncărele sunt mobilate și au o cabină de duș, detectoare de radioactivitate și baterii solare.