Cum poţi face din 2017 „anul altruismului”

Luna ianuarie este perioada celor mai ambiţioase ţeluri. Proverbial, cele mai multe dintre ele nu se vor realiza, însă la fel de verificat este că, dacă ceva contează cu adevărat pentru noi, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a duce acel plan la îndeplinire.

Video: Cum scapi de plictiseala în cuplu fără să recurgi la nimic ciudat

Plictiseala, dușmanul care se strecoară în relaţii și le sufocă uneori până la moarte, pare să nu aibă leac tocmai pentru că atunci când este conștientizată este deja prea târziu. Psihologul Dan Ariely, profesor la Universitatea americană Duke contrazice însă această idee, venind nu cu una, ci cu două soluţii la plictiseala în cuplu.

La New York, medicii dau reţete pentru… fructe şi legume

Chiar dacă suntem obişnuiţi ca medicii să recomande tratament medicamentos, un program nou implementat în oraşul New York le dă voie medicilor să recomande fructe şi legume pacienţilor obezi.

4 aplicaţii pentru smartphone ca să găteşti uşor şi cu spor

Dacă te-ai plictisit să prepari acelaşi mâncăruri, eşti în pană de idei, vrei să experimentezi reţete noi sau chiar să înveţi să găteşti, îţi recomandăm câteva aplicaţii pentru smartphones numai bune pentru asta.