Michael Bublé „a primit o minune” și o împarte cu alţii

285

După o lungă absenţă de pe scena muzicală, timp în care fanii lui au părut să-și ţină respiraţia odată cu el, Michael Bublé revine la microfon și sub lumina reflectoarelor, lansând un mult sperat turneu muzical, al cărui debut a avut loc în Dublin (Irlanda).

Cu doar doi ani în urmă, Michael și soţia lui, Luisana, cunoscută publicului din România pentru rolul din serialul pentru adolescenţi Rebelde Way, primeau o veste care avea să le schimbe total perspectiva asupra vieţii. Fiul lor cel mai mare, Noah, care pe atunci avea doar 3 ani, fusese diagnosticat cu cancer la ficat. Fără nicio ezitare, atât Michael, cât și Luisana și-au anulat orice angajament profesional și s-au dedicat în întregime tratamentului celui mic. „Nu era nimic de decis. Trebuia doar făcut ceea ce e de făcut pentru familie”, își amintește Michael.

Cuplul și-a anunţat retragerea fiecare pe pagina lui de Facebook și și-au rugat familia, prietenii și fanii să se roage pentru cel mic.

Câteva luni mai târziu, miracolul pentru care se ruga toată lumea s-a întâmplat: Noah a fost operat și medicii i-au extirpat în întregime tumoarea.

„În ziua în care am primit diagnosticul, s-a prăvălit totul peste noi. Toată viaţa mea s-a schimbat și la fel și perspectiva mea asupra vieţii și asupra a ceea ce contează cu adevărat. Într-o secundă, s-a schimbat cu totul”, spunea cântăreţul. „Și asta e un lucru bun. Fiindcă așa pot fi recunoscător. Sunt recunoscător pentru har, pentru credinţă.”

Solistul spune că vrea ca experienţa prin care a trecut ca părinte să fie o încurajare pentru cei din jur și o dovadă că credinţa te poate scoate la liman.

„Aș vrea ca și alţi părinţi să știe că există speranţă. Și chiar și atunci când nu există, cumva, va fi bine.”

Despre revenirea sa pe scenă, Michael insistă că „este chiar o revenire. Chiar dacă unii spun că nu ar fi, eu știu că este. Fiindcă am fost cu adevărat absent. Și nu am știut, sincer, dacă mă voi mai întoarce vreodată.”