Michael Bublé: Minunea vindecării lui Noah Îi aparţine lui Dumnezeu

2045

Noah, fiul cântăreţului Michael Bublé, a învins cancerul, după o luptă de câteva luni de zile. Pentru părinţii lui, vindecarea este fără îndoială o minune.

Se spune că din momentul în care devii părinte, viaţa ţi se schimbă radical. Nimic mai aproape de realitate. Nu, nu este vorba despre timpul care parcă nu-ţi mai ajunge și nici de oboseala pe care nu ajungi niciodată s-o faci să dispară și nici de noile responsabilităţi pe care le ai. Este vorba despre faptul că nașterea unui copil este momentul de inflexiune, momentul în care verbele încep să se conjunge la plural, în care totul gravitează în jurul lui și în care viaţa pendulează între fericire și tristeţe, între bine și rău, depinzând în totalitate de bunăstarea copilului.

În afară de moarte, nu există veste mai dureroasă și mai devastatoare pentru un părinte decât aceea a unei boli care atacă fără milă sănătatea și viaţa copilului său și care face ca întregul univers să se prăbușească sub greutatea unei astfel de cruci. Tot așa, pentru un părinte, nu există fericire mai mare decât aceea de a ști că acesta s-a vindecat, că este sănătos și se poate bucura din nou de familie și de copilărie.

Cu numai câteva luni în urmă, familia cântăreţului Michael Bublé era lovită de o veste cumplită: Noah, fiul de trei ani, fusese diagnosticat cu cancer de ficat. „Suntem devastaţi după vestea recentă a diagnosticului fiului nostru, Noah, care este, în prezent, sub tratament în Statele Unite”, au declarat la momentul respectiv Michael Bublé și soţia sa.

Ambii părinţi și-au întrerupt imediat orice proiect în domeniul profesional pentru a-i dedica lui Noah tot timpul. „În această perioadă dificilă, cerem să ne fie respectată intimitatea și vă rugăm să vă rugaţi pentru noi. Avem o lungă călătorie în faţă, dar sperăm, cu ajutorul familiei, prietenilor și tuturor celor care ne iubesc, să câștigăm lupta, cu voia lui Dumnezeu”, mai spunea Michael Bublé, notează Mediafax.

Într-adevăr, se pare că lupta a fost câștigată, iar minunea aceasta îi aparţine lui Dumnezeu, după spusele cântăreţului. Recent, cuplul a anunţat pe reţeaua de socializare Facebook că tratamentul dă rezultate, iar medicii sunt foarte optimiști în ceea ce privește viitorul lui Noah. Nu-L uită pe Dumnezeu din această ecuaţie, în care El a fost cel care le-a dat puterea de a trece prin așa ceva, după cum relatează aleteia.org.

Se pare că în familia cântăreţului credinţa în Dumnezeu este o constantă – o credinţă din care izvorăște încrederea, pacea și recunoștinţa. Actorul Dario Lopilato, cumnatul lui Bublé, spunea că încă de la început au avut încredere în Iisus Hristos și în puterea Lui de a face o minune pentru Noah. Aceste boli fac parte din cotidian și, din păcate, pe cât sunt de urâte, pe atât sunt de comune. Cu toate acestea, e mare lucru să poţi spune că o suferinţă ca aceasta are ceva pozitiv în ea: faptul că familia a devenit din ce în ce mai unită, din ce în ce mai puternică și din ce în ce mai convinsă că Dumnezeu face minuni. Cu toţii privesc cu încredere și speranţă în viitor, un viitor în care îl văd pe micuţul Noah complet recuperat pentru că este un mic mare luptător și pentru că Dumnezeu există.