VIDEO: Povestea convertirii unei creştine la … creştinism

388

Povestea lui McKenzie Jordan, aşa cum este spusă printr-un videoclip pe YouTube, rezonează cu experienţa de viaţă a multor tineri care, crescuţi într-o familie credincioasă, la adolescenţă decid să urmeze un alt drum. Unii dintre ei nu se mai întorc niciodată. McKenzie a făcut-o şi acum îşi spune povestea.

Mulţi spun că au crescut în familii creştine, dar McKenzie a crescut într-o familie devotată credinţei, care mergea la biserică „de fiecare dată când uşile erau deschise", scrie ea pe cartonaşele de prezentare în videoclip.

Ca şi copil l-a acceptat pe Dumnezeu în inima ei, dar nu a înţeles decât mai târziu ce înseamnă cu adevărat aceasta. Odată ajunsă la liceu alte lucruri au început să o preocupe, altă viaţă, alţi prieteni şi s-a îndepărtat de credinţă.

În căutare confortului, a acceptării din partea societăţii şi a dragostei, McKenzie nu a găsit ceea ce căuta. Veşnic nemulţumită, nu a găsit experienţele la care visase. „Nu aveam nicio valoare în ochii societăţii, dar eram nepreţuită în ochii Lui," scrie McKenzie, care înfruntată cu lumea, s-a întors de unde a plecat.

Şi-a dat peste cap fiecare aspect al vieţii, a încetat să îşi mai dea întâlniri cu băieţi şi a început să le vorbească fetelor tinere despre dragostea lui Dumnezeu. Acum are un scop în viaţă şi are chiar un soţ „minunat", alături de care face lucrare de evanghelizare pentru tineri.