Eco-agricultorii pregătesc ofensiva „Kosher”

99

Țările cu mari comunităţi evreiești reprezintă o piaţă ţintă extrem de atractivă pentru românii care activează în agricultura ecologică și care se gândesc să își maximizeze profiturile exportând în ţări precum SUA, Canada, Franţa, Argentina sau Australia.

Ţările cu mari comunităţi evreiești reprezintă o piaţă ţintă extrem de atractivă pentru românii care activează în agricultura ecologică și care se gândesc să își maximizeze profiturile exportând în ţări precum SUA, Canada, Franţa, Argentina sau Australia.

Însă, pentru a putea penetra piaţa evreiască, producătorii trebuie mai întâi să primească certificarea Kosher. Aceasta presupune respectarea unui set de reguli privind selecţia și prepararea mâncării, în conformitate cu religia iudaică.

Potrivit Ziarului Financiar, produsele alimentare pot fi certificate de un rabin care a supravegheat producerea alimentului respectiv. Verificările implică atât ingredientele folosite, cât și echipamentul manevrat în prepararea mâncării.

Niciun articol afișat