S-a deschis cea mai mare clinică FIV din ţară

1234

Cea mai mare clinică privată pentru fertilizare in vitro, Columna Medical Center, a fost deschisă săptămâna trecută în Capitală.

Clinica poate asigura tratamentul de fertilizare pentru 50 de persoane simultan, și poate acoperi necesarul pentru tratarea a 800-1.000 de pacienţi pe an. Costurile asociate unei proceduri ajung la 2.400 de euro, în condiţiile în care, în domeniul privat, preţul procedurilor de fertilizare in vitro variază între 2.000-3.500 de euro.

„Am considerat că asigurând într-un singur loc tot ce este necesar, de la primele analize şi investigaţii, intervenţii histeroscopice şi laparoscopice până la procedurile de reproducere umană asistată le dăm cuplurilor infertile nu doar şansa de a-şi vedea visul împlinit, ci şi confort, siguranţă şi intimitate," a declarat pentru Adevărul medicul primar embriolog Diana Cocei, conducătorul echipei de medici de la Columna Medical Center.

Clinica este împărţită în două instituţii: Centrul FIV şi Clinica Medicală. Centrul de Fertlizare in Vitro are o cale de acces separată, pentru a asigura intimitatea pacienţilor, se arată într-un comunicat de presă emis de clinică.