Nick Vujicic: „Trăim ultimele zile ale acestui pământ”

11600

Nick Vujicic, evanghelistul născut fără mâini şi picioare şi care a adus un mesaj de speranţă tinerilor din zeci de ţări, este convins că feedback-ul foarte puternic pe care îl primeşte oriunde merge precede sfârşitul lumii.

„Văd din ce în ce mai des cum Dumnezeu atinge viaţa multor oameni, şi nu doar prin misiunea pe care o fac eu. Sunt convins că trăim ultimele zile ale acestui pământ, un timp în care fiecare om va avea posibilitatea să Îl accepte sau să Îl respingă pe Iisus”, a declarat Vujicic pentru Christian Post.

Acesta a precizat și că este datoria creștinilor să-L facă cunoscut pe Iisus. Tocmai de aceea evanghelistul se află într-o campanie de evanghelizare ce va include anul acesta 26 de ţări, în care locuiesc aproximativ 800 de milioane de persoane. „Cum vor afla aceste persoane despre Iisus dacă nu le spune nimeni?”, a concluzionat el.

Dedicarea lui Nick este impresionantă, dacă stăm să ne gândim că doar cu o lună în urmă soţia sa a dat naștere primului lor copil. În toată vâltoarea provocată de noua postură de tătic, de nenumăratele prezentări pe care le are de făcut, Nick mărturisește că în centrul vieţii lui rămâne Iisus.

Cea mai măreaţă veste pe care pot să o spun vreodată este aceea că Iisus este Salvatorul vieţii mele. El este prietenul meu. Este cu mine oriunde aș merge. Sunt încântat să continui să cresc în relaţia mea cu Iisus.

În afară de mesajul evangheliei pe care îl duce la oameni din toată lumea, Vujicic este şi un vorbitor motivaţional pentru tineri. În paralel, el desfăşoară şi o campanie împotriva hărţuirii.