Număr mare de programe pascale organizate de Bisericile Adventiste

141

În acest an, numărul evenimentelor organizate de Bisericile Adventiste de Ziua a Şaptea din Statele Unite ale Americii cu ocazia serbătoririi Paştelui au loc în şapte din cele nouă uniuni de conferinţe din SUA şi Canada.

Sâmbătă, 30 martie, postul TV oficial al confesiunii creştine, Hope Television, va difuza emisiunea „El a înviat", un program special cu pastorul Dan Jackson (preşedintele bisericii pentru regiunea America de Nord), Connie Vandeman Jeffery (reprezentanta Centrului Media Adventist din SUA) şi grupul muzical Family Reunion.

Emisiunea va fi transmisă şi online la adresa www.hopetv.org şi redifuzată de mai multe ori pe parcursul weekendului.

În plus, Biserica Universităţii Oakwood a pregătit un program pe 29 martie, ora locală 19:00, cu titlul „Ultimele şapte cuvinte ale lui Christos". Şapte predicatori vor analiza celor şapte afirmaţii făcuse de Iisus de la crucificare până la moarte. Programul va fi transmis live pe site-ul www.oucsda.org.

„Adventiştii din multe locuri, în special America de Nord, Europa şi Australia se consideră creştini…de aceea ei îşi pot exprima bucuria cu privire la înviere şi se pot alătura altor creştini şi cu această ocazie", a declarat un pastor pensionar pentru site-ul Adventist Today.