Școală creștină din SUA își înarmează personalul

143

O școală creștină privată din Arkansas, SUA, a decis să ofere personalului arme și să îi înveţe cum să le folosească, și a pus în jurul campusului avertizări pentru cei care intră pe proprietatea școlii înarmaţi.

Academia Creștină din Arkansas a luat exemplul bisericii de care aparţine și care folosește sisteme de securitate armate pentru serviciile de duminică, iar de acum înainte până la 7 angajaţi vor umbla cu arme. Avertizările puse în jurul campusului citează: „Personal înarmat. Orice tentativă de a răni copiii va fi întâmpinată cu forţă letală".

Pastorul Perry Black a explicat pentru Christian Post că decizia vine din dorinţa de a proteja studenţii, în circumstanţele în care în Statele Unite au loc din ce în ce mai multe masacre. „Ne rezervăm dreptul ca cetăţeni americani, dar ca și creștini, să ne protejăm copiii în campus", a declarat el.

Guvernatorul republican Chris Coleman a admirat eforturile lui Perry, spunând că îl admiră pentru că recunoaște importanţa fiecărui moment atunci când cineva cu intenţii criminale intră în campus.