Un realizator Fox News scrie o carte despre Iisus

42

Bill O'Reilly, unul dintre realizatorii TV al postului Fox News, a anunţat miercuri că în prezent lucrează la o carte despre Iisus, numită „Asasinarea lui Iisus", ce va fi publicată pe 24 septembrie.

O'Reilly, un comentator combativ, care se descrie ca fiind „mai degrabă tradiţionalist decât conservator" a decis să scrie cartea după ce a descoperit câteva lucruri interesante legate de asasinarea lui Iisus din Nazaret şi de contribuţia puterii romane de la acea vreme.

„Iisus Christos nu mai este printre noi fizic de 2.000 de ani, dar totuşi prezenţa Sa poate fi simţită şi spiritul Său este adorat de peste 2,2 miliarde de persoane. Învăţăturile, moşternirea, viaţa Sa au creat lumea pe care o cunoaştem astăzi", a declarat realizatorul de televiziune, care este catolic practicant, pentru Inquisitr.

O'Reilly este autorul a altor două cărţi de istorie, ce au devenit best-sellers, datorită stilului său popular de a prezenta istoria şi de a o face interesantă. Romanele anterioare au avut în centrul asasinarea a doi preşedinţi americani, Abraham Lincoln şi John F. Kennedy.