A apărut primul parfum pentru slăbit

41

Francezii au reuşit, prin cercetări în domeniul aromaterapiei şi neurocosmeticii, să creeze primul parfum care are rolul de a te ajuta să pierzi kilogramele în plus.

Parfumeria Robertet a produs parfumul denumit Prends-moi cu ingrediente care eliberează b-endorfine, prezente în piele, care transmit creierului un mesaj de plăcere şi bine, reducând astfel nevoia de a mânca în plus, după ce senzaţia de foame dispare, relatează Daily Mail.

Prends-moi combină note de bergamotă, mandarină şi grepefruit şi are un conţinut scăzut de alcool. Substanţele care stau la baza eficacităţii produsului sunt extractele de cafeină, carnitină şi spirulină, care activează două enzime implicate direct în procesul de lipoliză (arderea grăsimilor).

Efectele au fost testate pe un grup de femei între 18 şi 70 de ani. După 28 de zile de folosire a produsului, 75% au spus că li s-a redus nevoia de gustări între mese, iar 73% dintre femei au declarat că produsul le-a creat o senzaţie de plăcere.

Parfumul trebuie pulverizat în fiecare dimineaţă şi în timpul zilei când apare senzaţia de foame. Prends-moi se vinde pe internet cu aproximativ 38 de euro, însă este nevoie de înscrierea pe o listă de aşteptare, din cauza numărului crescut de solicitări, care a depăşit deja 6.000 de cereri.