Cu toţii avem zile în care ne dorim să facem atât de multe lucruri, doar ce avem de făcut la serviciu, nu. Pentru lucrurile care te distrag de la ce ai de făcut, Huffington Post publică o listă cu cinci remedii.

Una dintre cele mai comune lucruri care ne distrag de la lucru este mâncarea, descrisă de Huffington Post ca „varianta comestibilă a internetului". Pentru că există nu multe lucruri care pot fi spuse pentru a convinge oamenii să nu mănânce între mese, și pentru că stresul poate înrăutăţi problema, o soluţie ar fi ca gustările în sine să ajute la eliminarea stresului, cum ar fi migdale, afine etc.

Dacă prietenii te distrag de la muncă cu mesaje sau e-mailuri, atunci trebuie să faci diferenţa între urgenţe și restul. Dacă nu este o urgenţă, orice prieten poate aștepta să îi răspunzi în pauză, mai ales când îl anunţi printr-un mesaj scurt.

Îţi zboară gândul la vacanţă? Gândește-te că cu cât ești mai eficient în fiecare zi și termini tot ce ai de făcut, cu atât ești mai aproape de vacanţa liniștită și neîntreruptă de muncă pe care ţi-o dorești.

Chiar serviciul te frustrează și simţi că ești făcut pentru lucruri mai mari? Atunci muncește pentru ele. Pierdutul vremii cu dorinţe și vise duce la indolenţă și mai departe la nefericire. Nefericirea și frustrarea reprezintă cel mai scurt drum spre închipuirea că „universul" ţi-e dator, deși nu ai niciun merit. Începe prin a conștientiza fiecare sarcină și a munci pentru azi, nu pentru săptămâna în curs sau pentru anul în curs. Fă ce poţi mai bine pentru azi și vei crește până la sfârșitul anului.