CONCURS: O lună de black friday la Semnele timpului

12

Revista Semnele timpului organizează un concurs online, pe pagina de Facebook, prin care în fiecare zi un cititor poate fi câștigătorul unui voucher care oferă o reducere de 50% la achiziţionarea uneia dintre cărţile ce fac parte din colecţia Semnele timpului.

În fiecare zi, trei dintre știrile care apar pe site sunt selectate pentru a fi înscrise în concurs. Atunci când sunt accesate, apare pe ecran un mesaj care îi comunică cititorului acest lucru. Primul cititor care găsește cele trei știri și se înscrie în concurs spunând care sunt titlurile lor va fi desemnat câștigător. El va primi un voucher care îi oferă o reducere de 50% la achiziţionarea uneia dintre cărţile: Viaţa fără limite, de Clifford Goldstein, sau Origini, de Ariel Roth.

Regulament

1. Organizator

Concursul „O lună de black friday la Semnele timpului” este organizat de revista Semnele timpului, cu sediul la Editura Viaţă și Sănătate, din strada Cernica nr. 101, Pantelimon, judeţul Ilfov.

Concursul se va desfășura conform prezentului regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii.

2. Locul de desfășurare a concursului

Concursul este organizat și se desfășoară pe pagina de Facebook Semnele timpului (www.facebook.com/semneletimpului). Pentru a participa la acest concurs, trebuie să aveţi cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com.

3. Perioada de desfășurare a concursului

Concursul „O lună de black friday la Semnele timpului” se desfășoară în perioada 15 noiembrie 2013 – 15 decembrie 2013 inclusiv. În această perioadă de timp, concursul se va desfășura doar în zilele lucrătoare, de luni până vineri.

4. Înscrierea în concurs

Concursul „O lună de black friday la Semnele timpului” se desfășoară pe pagina Facebook Semnele timpului. Pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:Să deţină un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale;Sa fie fani ai paginii de Facebook a Semnele timpului – www.facebook.com/semneletimpului;Să se înscrie în concurs prin găsirea și publicarea într-un singur mesaj a titlurilor complete ale celor trei știri de pe www.semneletimpului.ro, care sunt însoţite de următorul mesaj: „Felicitări! Ai găsit una dintre știrile înscrise astăzi în concurs. Mai sunt două. Găsește-le și scrie-ne pe Facebook, la rubrica concursului, pentru a câștiga un voucher cu 50% reducere la cărţile din colecţia Semnele timpului.”

Cititorii pot câștiga doar dacă publică pe Facebook titlurile complete ale celor trei știri, așa cum apar pe www.semnetimpului.ro, doar la rubrica dedicată concursului.

În fiecare zi vor fi înscrise în concurs alte știri. Un cititor nu poate câștiga pe baza știrilor din ziua precedentă.

5. Dreptul de participare

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum și soţul/soţia și rudele de gradul I și II ale acestora.

6. Desemnarea câștigătorilor

La orele 22 ale fiecărei zile lucrătoare se va desemna câștigătorul zilei respective printr-o postare pe pagina de Facebook a Semnele timpului. De asemenea, participanţii câștigători vor primi un mesaj de înștiinţare pe Facebook din partea Semnele timpului.

7. Premii

Premiile acordate constau în 17 vouchere care oferă o reducere de 50% la achiziţionarea uneia dintre cărţile: Viaţa fără limite, de Clifford Goldstein, sau Origini, de Ariel Roth. Premiile vor fi trimise prin colet poștal la adresele furnizate de câștigători. Voucherele expiră la data de 31 decembrie 2013.

8. Litigii

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de internet sau a reţelei de socializare Facebook.com.

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.

Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă el consideră că acesta este licenţios sau indecent.

Un participant poate fi descalificat dacă organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul și prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte.

Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge postări ce lezează imaginea Semnele timpului sau a concurenţilor înscriși, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor.