Update: Galerie foto – Semnele timpului online a împlinit 1 an

342

VEZI FOTO aici. Redacţia Semnele timpului a aniversat marţi, 8 februarie, un an de la relansarea site-ului semneletimpului.ro. Întâlnirea aniversară de la Hotel Parliament i-a reunit pe membrii colegiului redacţional cu cititorii revistei şi site-ului Semnele timpului.

Mai mulţi dintre colaboratorii publicaţiei au vorbit despre identitatea şi misiunea revistei Semnele timpului, despre importanţa şi necesitatea opiniei creştine în societatea românească, precum şi despre realizările unui an de prezenţă ST în mediul online. Colaborarea cu Semnele timpului a fost „o colaborare foarte dragă, în primul rând, pentru că eram alături de oameni pe care îi apreciez foarte mult. O colaborare din care şi eu am avut foarte multe lucruri de învăţat, pentru că orice proiect care vine îţi aduce un plus de experienţă care e de bun augur. Sunt sigură că vor mai fi alte proiecte la care sper să fiu colaborator", a declarat Florentina Opriş (realizatoare la Prima TV).

Christian Sălcianu, brand manager al revistei Semnele timpului, le-a prezentat celor prezenţi evoluţia site-ului semneletimpului.ro pe parcursul ultimului an de prezenţă în mediul online. Au fost prezentate statistici despre numărul de vizitatori unici, despre numărul ţărilor din care a fost accesat site-ul şi despre poziţia acestuia în topurile trafic.ro (locul 22 din 558, la categoria „spiritualitate" sau poziţia 1.544 din cele 37.746 de site-uri) şi zelist (locul 350 din 8.941 de blogguri active).

Echipa Semnele timpului a prezentat şi noutăţile şi proiectele pentru anul următor. Două rubrici noi au fost anunţate aseară, respectiv „Exclusiv Online" şi „Guest Contributors" . Rubrica „Exclusiv Online", lansată ieri pe semneletimpului.ro, va oferi vizitatorilor site-ului articole scrise de specialişti din diverse domenii. Primele 3 articole publicate în această rubrică sunt „Evanghelia după Iuda şi Scriptura" de Ekkehardt Mueller, „Călătoria spirituală a lui Rembrandt" de Jon A. Carstens şi „Criticii postmoderni ai Bibliei şi arheologia recentă" de Michael Hasel. „Exclusiv Online" va aduce periodic articole noi şi interesante.

Rubrica „Guest Contributors" este o oportunitate pentru cei care doresc să publice pe site-ul semneletimpului.ro fără a deveni colaboratori permanenţi. Este inclusă în zona de blog a site-ului şi a avut deja 2 invitaţi care au scris: Adrian Bocăneanu şi Sherief A. Emam.

Redactorul-şef Norel Iacob a lansat campania „Gândesc ce scriu. Cred ce scriu", adresată bloggerilor, şi, în general, diferitelor iniţiative editoriale online. Este o campanie prin care Semnele timpului le propune celor interesaţi să dea un ton nou în scrisul online. Doritorii pot să descarce de pe site-ul semneletimpului.ro ştampilele „Gândesc ce scriu" – „Cred ce scriu" pe care să le posteze pe propriile bloguri şi site-uri.

Partea a doua a evenimentului a fost dedicată momentelor de socializare. La o felie de tort, redactorii Semnele timpului au avut ocazia să stea de vorbă cu cititorii.