Agenda gay pierde bătălia în faţa unui studiu foarte controversat

97

Activiştii homosexuali au pierdut lupta împotriva profesorului american Mark Regnerus, de la Universitatea Texas, în privinţa concluziilor unui studiu foarte controversat, relatează Charisma News.

Studiul realizat de profesorul Regnerus releva influenţele nefaste pe care creştere într-o familie le poate genera asupra dezvoltării emoţionale şi sociale a copiilor.

Activiştii gay au fost deranjaţi de concluziile studiului şi l-au acuzat pe profesor de nereguli în cercetarea sa ştiinţifică. Universitatea la care lucrează Regnerus a făcut o anchetă, dar a constatat că acuzaţiile erau nefondate.

În sprijinul profesorului a venit şi organizaţia non profit Alianţa pentru Apărarea Libertăţii (AAL), ai căror reprezentanţi au declarat că „universităţile americane ar trebui să fie mereu în căutarea şi prezentarea adevărului". În plus, a nu fi de acord cu concluziile unui studiu ştiinţific nu reprezintă un fundament suficient pentru a nega calitatea cercetării, a declarat David Hacker, consilier juridic la A.A.L..