O televiziune pentru copii lansează un serial cu un super-erou transsexual

215

Canalul de televiziune pentru copii The Hub lansează o serie de desene animate al cărei personaj principal este transsexual.

SheZow este numele desenelor care au fost lansate de reţeaua Hub, deţinută în parteneriat de Discovery și Hasbro. Serialul urmărește aventurile unui puști de 12 ani, numit Guy, care folosește un inel magic pentru a se transforma într-o super-eroină care luptă împotriva infractorilor.

Guy devine o eroină îmbrăcată într-un costum violet, încălţată cu cizme albe atunci când spune cuvintele magine „You go girl!", care în română s-ar traduce, aproximativ, cu „Mergi înainte, fată!" și care, potrivit urbandictionary.com este o expresie care provine din jargonul gay, în care era o manieră „la modă" de a-i transmite unei persoane de sex feminin că a făcut ce trebuia.

„Când am auzit prima dată despre serial, reacţia mea a fost 'aţi luat-o razna?'", a spus Margaret Loesch, director executiv al reţelei Hub. „Apoi m-am uitat din nou la el și m-am gândit 'e pur și simplu amuzant'".

Publicul ţintă al serialului îl constituie copii între 2 și 11 ani, relatează site-ul de știri breitbart.com