Susţine ADRA în concursul Raiffeisen Comunităţi! (A)

18

O nouă ediţie a concursului Raiffeisen Comunităţi relansează posibilitatea ca programul „Vreau la școală" al Agenţiei Adventiste pentru Refacere și Ajutor (ADRA) să primească o finanţare de 5.000 de euro. Dacă ar câștiga, agenţia ar putea asigura necesarul susţinerii în școală, timp de trei luni, a 50 dintre cei peste 250 de copii incluși în proiect la nivel naţional.

O nouă ediţie a concursului Raiffeisen Comunităţi relansează posibilitatea ca programul „Vreau la școală” al Agenţiei Adventiste pentru Refacere și Ajutor (ADRA) să primească o finanţare de 5.000 de euro. Dacă ar câștiga, agenţia ar putea asigura necesarul susţinerii în școală, timp de trei luni, a 50 dintre cei peste 250 de copii incluși în proiect la nivel naţional.

Organizaţia non-guvernamentală creștină face apel către persoanele care doresc să susţină acest proiect, să completeze formularul de pe platforma Raiffeisen Comunităţi și să voteze proiectul „Vreau la școală!“. Mai multe detalii privind procedura de votare sunt disponibile pe site-ul ADRA.

Cu 10 zile înainte de încheierea acestei competiţii, ADRA România se afla în fruntea clasamentului celor 200 de proiecte înscrise, având 682 de voturi. „Cu toate acestea, experienţa de anul trecut a arătat că oricând se poate produce o răsturnare de situaţie,” spun reprezentanţii ADRA pe site-ul organizaţiei.„Deși anul trecut, concursul Raiffeisen s-a transformat într-un concurs unde cei care creează mai multe adrese de email și conturi câștigă, anul acesta, cei de la Raiffeisen au anunţat condiţii mai stricte și verificări mai serioase. Mizăm pe acest lucru și mai ales mizăm pe numărul mare de suţinători,” se arată într-o declaraţie a directorului executiv ADRA, Sorin Goleanu. „Credem că mobilizarea din acest an va fi mult mai bună”, a conchis directorul.

Programul poate fi sprijinit și prin donaţii directe în lei, agenţia primind fonduri în contul RO73 RNCB 0074 0292 1540 0001.