Biblia care chiar plutește pe apă (video)

21

Când Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com provoca lumea la o nouă experienţă, aceea de a citi sub apă, avea în vedere o pungă de plastic și dispozitivul Kindle. Nu era nevoie să dai pagina, ci doar să apeși pe butoane. În afara unor etichete de plastic, puţine lucruri se puteau citi sub apă.

    Publicată de Bardin&Marsee în urmă cu un an, Biblia rezistentă la apă este una ale cărei pagini pot fi întoarse manual, la fel ca într-un mediu terestru. De la lansare a fost pregătită în mai multe versiuni populare în limba engleză, (ESV, NLT, KJV și NIV) iar noua versiune va fi lansată pe 1 noiembrie. Aspectul cel mai interesant este că noua versiune nu doar rezistă la apă, ci chiar plutește.

    Cine o poate folosi? Dincolo de utilizatorii amatori de senzaţii tari, cum ar fi cititori subacvatici, cei pentru care această Biblie a fost pregătită sunt în special cei cale căror misiuni sau stil de viaţă implică activităţi în condiţii atmosferice neprielnice: pescari, vânători, alpiniști, oameni aflaţi în vacanţă sau în misiune. Desigur, poate fi citită și la piscină sau în propria cadă. Preţul este între 25 și 40 de dolari americani.

    Noul produs a primit aprecierile mai multor organizaţii creștine și de mediu, autori, pastori, sau National Geographic Adventure.