Un pastor de mega-biserică a predicat 24 de ore la rând

17

Unul dintre cei mai tineri pastori de mega-biserică din Statele Unite a predicat într-o zi cât într-un an. Adresându-se unei audienţe online, Steven Furtick a predicat 24 de ore la rând.

   

    Evenimentul online a atras mii de vizitatori, dornici să asculte mesajul având ca temă "Îndrăzneala credinţei", scrie The Christian Post. Acelaşi subiect face miezul cărţii "Soarele a stat în loc: Ce se întâmplă când îndrăzneşti să îi cei lui Dumnezeu imposibilul", pe care Furtick tocmai a publicat-o.

    "Sunt atâţia oameni care trăiesc cu durerea banalului; nimic supranatural nu pare să se întâmple în viaţa lor," a spus pastorul. Dar "noi credem într-un Dumnezeu care poate face imposibilul", a adăugat tânărul predicator. De aceea el şi-a sfătuit publicul să nu se mulţumească doar cu o spiritualiate mediocră, ci să înceapă să-şi trăiască viaţa cu o îndrăzneală ieşită din comun.

    Steven Furtick, care slujeşte ca pastor într-o biserică având aproape 8.000 de membri, a demarat maratonul de predicare marţi, în jurul prânzului. Programul de 24 de ore a constat în mesaje spirituale fragmentate de muzică şi clipuri video.