Departamentul de Misiune din cadrul Organizaţiei Mondiale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a lansat ediţia 2018 a unui concurs de film adresat studenţilor adventiști din toată lumea.

În competiţie se pot înscrie gratuit tineri între 18 și 25 de ani, adventiști sau care urmează cursurile unei instituţii de învăţământ afiliate Bisericii Adventiste.

Participanţii vor trebui să creeze un film de cel mult 1 minut (inclusiv 3 secunde de ecran negru la sfârșit) pe tema „Povestea mea, misiunea mea”. „Spune povestea misiunii tale sau povestea cuiva cunoscut ţie!”, „Demonstrează modul în care misiunea este o realitate vie a vieţii tale de zi cu zi.” Acestea sunt cele două linii directoare care se intersectează în descrierea oficială a concursului. Termenul limită pentru depunerea creaţiilor video este 31 august 2018.

Film Contest 2018 from Adventist Mission on Vimeo.

Organizatorii au pregătit premii substanţiale pentru cei mai buni 5 realizatori de film. Premiul cel mare este șansa unei călătorii internaţionale de producţie alături de Adventist Mission/Mission Spotlight®, cu toate cheltuielile (viză, bilet de avion, transport intern, cazare și mese) suportate de organizatori. Câștigătorul va ajuta la realizarea unei povești de misiune, fie din spatele, fie din faţa camerelor de filmat.

Câștigătorul premiului doi va avea de ales între două premii: o cameră GoPro HERO6 Black sau o dronă DJI Spark.

Premiul trei este un stabilizator DJI Osmo Mobile Gimbal Stabilizer.

Până la cinci menţiuni vor fi premiate cu câte 25 de dolari, iar premiul special al juriului va consta într-o cameră sferică Ricoh Theta SC.

Juriul va selecţiona până la 5 finaliști, dintre care publicul va vota care să fie primii trei câștigători, de stabilirea menţiunilor și a premiului special ocupându-se doar juriul.

Câștigătorii vor fi anunţat în cadrul convenţiei Society of Adventist Communicators, care va avea loc în octombrie anul acesta la sediul Diviziunii Nord-Americane a Bisericii Adventiste, dar și în social media și pe site-ul Adventist Mission.

Toate filmele câștigătoare vor beneficia de susţinere pentru promovarea și difuzarea online.

Pentru mai multe detalii despre concurs, o puteţi contact pe Kayla Ewer la EwertK@gc.adventist.org. Regulamentul concursului este disponibil la adresa: AdventistMission.org/filmcontest.