Verdictul știinţei: Creaţie!

1861

În săptămâna 9-15 noiembrie, televiziunea creștină Alfa Omega TV provoacă știinţa să răspundă la întrebarea „De unde venim?”

În univers există mai multe stele decât firele de nisip de pe toate plajele lumii. Ceea ce vedem când privim cerul într-o noapte senină reprezintă o lopăţică din nisipul de pe toate aceste plaje, iar Pământul reprezintă doar un fir din tot acest nisip.

Unicitatea și complexitatea Pământului și a vieţii de pe el ridică, în mod inevitabil, întrebări referitoare la sursa lor. Mai devreme sau mai târziu, fiecare se întreabă: „De unde venim? De ce suntem aici?”

Într-o societate în care creaţionismul reprezintă doar o doctrină religioasă, iar evoluţionismul pare a fi apanajul știinţei, televiziunea creștină Alfa Omega TV invită știinţa să dea un verdict.

În săptămâna 9-15 noiembrie 2015, Alfa Omega TV aduce în centrul atenţiei creaţia. Prin intermediul programelor TV – fie ele documentare, talk-show-uri, dezbateri filosofice între teologi și atei, fie ele filme –, dar și prin intermediul articolelor și al clipurilor video pe care le pune la dispoziţie pe site-ul său, Alfa Omega TV sfidează evoluţia, prezentând argumente știinţifice în favoarea creaţiei.

Răspunsul la întrebarea „De unde venim?” ne influenţează întreaga viziune cu privire la lume și la viaţă, răspunsul la întrebări precum ”Ce ne aduce viitorul?, Există un viitor?”, și modul în care alegem să trăim această viaţă.

Care este răspunsul tău?