De ce arată Annette Larkins la 71 de ani ca la 35

6823

Nu are nicio operaţie estetică, nu foloseşte creme sau alte produse cosmetice pentru a-şi ascunde ridurile, dar la 71 de ani arată ca o femeie de 35. Este vorba despre Annette Larkins, din Statele Unite ale Americii, care „dă vina" pe dieta vegetariană pe care a urmat-o în ultimii 50 de ani pentru sănătatea şi aspectul de invidiat.

Annette a devenit vegetariană într-o dimineaţă din anul 1963, când a început să simtă repulsie faţă de carne. Ea povestea că pregătea cotlete de porc pentru familia ei şi, dintr-odată, i s-a părut că acestea au căpătat brusc un aspect şi un miros greu de suportat. La puţin timp după ce a renunţat să consume carne, Annette a eliminat din dieta ei carbohidraţii (precum orezul alb), ouăle şi lactatele.

De 23 de ani urmează o dietă raw-vegană, care presupune o alimentaţie nepregătită termic. Femeia consumă multe seminţe, plante crescute chiar de ea în grădină şi bea apă de ploaie. În plus, Annette face exerciţii fizice regulat.

Annette Larkins susţine că a spus „nu” medicamentelor şi alimentelor procesate, pline de grăsime, zaharuri şi E-uri şi a optat în schimb pentru ceea ce unii numesc „mâncare vie”, o reţetă care îi conferă o sănătate foarte bună şi un aspect fizic de invidiat.

Foto: captură YouTube