50 de momente cruciale din istoria creștinismului – ediţie specială Semnele timpului

448

În decembrie, Semnele timpului oferă un număr de colecţie, un ghid istoric de 128 de pagini, care prezintă cititorilor 50 de momente cruciale prin care creştinismul a schimbat istoria lumii. Revista vine la pachet cu filmul documentar „Necombatantul”, pasionanta poveste a eroului american Desmond Doss.

În decembrie, Semnele timpului îţi aduce un număr de colecţie, un ghid istoric de 128 de pagini, care prezintă cititorilor 50 de momente cruciale prin care creştinismul a schimbat istoria lumii. Revista vine la pachet cu filmul documentar „Necombatantul”, o pasionanta poveste a eroului american Desmond Doss.

Istoria ascunde intrigi şi evenimente pline de miez, ale căror consecinţe pot influenţa secole întregi. Actualitatea capătă alt contur atunci când este înţeleasă prin prisma trecutului și tocmai de aceea, Semnele timpului și-a propus o ediţie specială care să prezinte cititorilor 50 dintre cele mai marcante evenimente din creştinism şi "culisele" lor.

Pornind de la distrugerea Ierusalimului şi a templului, în anul 70 d. Ch. şi încheind cu istoria căderii comunismului, ediţia specială face o trecere în revistă a unor momente cheie precum Marea Schismă, Cruciadele, reforma lui Martin Luther, formarea Societăţii Iezuiţilor, Marea Trezire religioasă americană din secolul al XVIII-lea, mişcarea drepturilor omului condusă de reverendul Martin Luther King Jr.

Ghidul pe care ST îl pune la dispoziţia cititorilor este un excelent supliment la cartea Tragedia Veacurilor, care descrie istoria lumii de după Christos, păstrând o perspectivă creştină.

Filmul documentar „Necombatantul” prezintă povestea eroică a unui soldat creştin care şi-a apărat ţara fără să poarte armă. Acest documentar reda cu fidelitate şi profunzime biografia şi experienţa dramatică a unuia dintre cei mai populari adventişti americani, Desmond T. Doss. Necombatantul a primit cea mai înaltă distincţie militară – Medalia de Onoare a Congresului – datorită eforturilor excepţionale depuse în salvarea de vieţi în condiţiile dure ale frontului din Pacific din Al Doilea Război Mondial. Preţul pachetului revistă + DVD este de numai 6 lei. 

Aruncă o primă privire în revistă, vizionând galeria foto, şi urmărește un scurt reportaj despre Desmond Doss, în galeria video. Poţi comanda numărul special, folosind formularul online.