O provocare pentru pierderea kilogramelor și regăsirea sinelui

372

Din dorinţa de a recăpăta controlul asupra vieţii sale, LaKeisha Shurn, o tânără cu probleme de greutate care și-a pierdut încrederea în sine, a acceptat o provocare de 100 de zile. Succesul poveștii ei inspiră acum oameni din toată lumea.

„Sunt supraponderală, am o stimă de sine scăzută, mă lupt cu depresia și vreau să schimb această situaţie”, mărturisea LaKeisha înainte de a-și începe drumul către transformare. „În următoarele 100 de zile voi porni într-o călătorie către pierderea kilogramelor și regăsirea sinelui.”

Tânăra a acceptat provocarea platformei Giveit 100, care le permite utilizatorilor să își fixeze un anumit obiectiv și apoi să împărtășească lumii evoluţia în îndeplinirea acestuia prin intermediul materialelor video. Astfel, LaKeisha a început să publice în fiecare zi câte un videoclip prin care să le arate tuturor experienţa și progresele făcute în scopul tranformării vieţii. „Vreau să vezi cum o persoană își schimbă cu adevărat întreaga viaţă”, se confesa tânăra.

Cu motivaţie și perseverenţă, dar și încurajată de rezultatele obţinute, la sfârșitul celor 100 de zile, LaKeisha, a reușit să slăbească, prin practicarea zilnică a sportului, nu mai puţin de 8 kilograme. Aceasta pornise iniţial de la greutatea de 142 de kilograme. În materialul publicat în ziua 100, ea le transmitea celor care i-au urmărit evoluţia că „o inspiră mai mult decât își dau seama” și că se bucură că prin exemplul ei a reușit să îi inspire și pe alţii.

Mai mult, experienţa și reușitele obţinute în urma acceptării provocării celor 100 de zile au determinat-o să ţintească mai sus. Ea a decis ca drumul ei către transformare să nu se oprească aici, ci să își urmeze obiectivul în continuare, pentru 365 de zile. „Trebuie să învăţ multe lucruri și încă mai sunt multe de făcut. Și sunt foarte entuziasmată și sper că mă veţi însoţi la drum lung”, le transmitea LaKeisha celor care i-au urmărit evoluţia, printr-un material video care a compilat experienţa celor 100 de zile.