ADRA România celebrează „bărbaţii adevăraţi”

147

De mai mulţi ani, ADRA România ne-a obișnuit cu o atitudine proactivă împotriva violenţei domestice, prin campanii destinate să convingă femeile abuzate să ia atitudine și să apeleze la autorităţi. În acest an, ADRA relansează campania, dar cu o ţintă inedită, de încurajare și apreciere a „bărbaţilor adevăraţi", care iubesc, preţuiesc și își protejează familiile.

„Ce este un bărbat adevărat? Mai există bărbaţi adevăraţi? Cum îi putem aprecia public pe aceștia, astfel încât să arătăm că normalitatea arată altfel și că bărbaţii violenţi nu sunt o generalitate? Aceste întrebări stau la baza campaniei din acest an", a declarat Sorin Goleanu, director executiv ADRA România.

Două sute de voluntari, 250.000 de materiale promoţionale tipărite, peste 50 de standuri în peste 20 de orașe, un clip TV dedicat și o promovare susţinută în mediul online și mass-media locale și naţionale, au fost gândite pentru a răspunde la aceste întrebări.

Soţiile, prietenii sau familia vor putea să le dăruiască „bărbaţilor adevăraţi" un fular de culoare albastru-regal, simbolul campaniei din acest an, ce poate fi comandat direct de pe site-ul ADRA România. Astfel poate fi apreciat și încurajat un comportament pozitiv, plin de iubire, respect, nobleţe și grijă faţă de familie.