S-a întâmplat în America, însă omenia care transpare din povestea domnului Clarence Blackmon nu ar trebui să cunoască graniţe.

Clarence Blackmon, un bărbat de 81 de ani bolnav de cancer, s-a întors acasă, după 6 luni de spitalizare, la un frigider gol. La 52 de kilograme, bărbatul era prea slăbit chiar și pentru a se ridica de pe scaun. Speriat că nu are ce mânca și nu are nicio rudă prin preajmă la care să apeleze pentru ajutor, s-a gândit să sune la serviciul de Ambulanţă.

I-a răspuns Marilyn Hinson, care, impresionată de situaţia bătrânului, a cerut permisiunea superiorului său de a pleca de la lucru pentru a-l ajuta. I-a făcut personal cumpărăturile și, împreună cu doi poliţiști, s-a dus să i le lase acasă.

„Îi era foame”, a povestit femeia. „Știu cum e să-ţi fie foame. Mulţi oameni nu au curajul să spună asta, însă eu pot și nu suport să știu că îi este foame cuiva”, a mărturisit Hinson.

„A fost ca un mic miracol pentru mine”, a povestit ulterior Blackmon. „Mă gândeam… Doamne Iisuse, tocmai ai răspuns rugăciunilor mele…”

Cumpărăturile pe care i le-a făcut Marilyn Hinson îi vor ajunge pentru câteva zile bune, însă, după aceea, o asistentă va veni de două ori să verifice cum este domnul Blackmon, au relatat reporterii ABC, care i-au făcut publică povestea.

https://www.youtube.com/watch?v=GYW2ucDwFM4