Life Site News este un site pro-viaţă de ştiri culturale şi de familie, care se luptă de 16 ani împotriva avortului, sau cum numesc ei „dreptul la prima zi de naştere". În acest scop, anul acesta au realizat un videoclip de 5 minute, difuzat pe YouTube, care arată într-un mod foarte emoţionant ce înseamnă să faci alegerea greşită.

Actriţa principală joacă rolul unei mame care are un fiu de cinci ani pe nume Aaron. Filmul imortalizează aniversarea de cinci ani a băieţelului pasionat de nave spaţiale. Pentru asta mama i-a pregătit un tort special şi o zi de joacă în parc. Doar că în parc, într-un moment de neatenţie Aaron dispare pentru totdeauna. Vorbind la telefon cu soţul ei, mama lui realizează ce s-a întâmplat de fapt.

Fără îndoială, acest filmuleţ are puterea de a schimba decizii şi de a salva vieţi. Pe pagina de Facebook „We Can End Abortion”, cei de la Life Site News primesc numeroase răspunsuri pozitive de la cititori, care îşi împărtăşesc shimbările pe care ei sau cunoştinţele lor le-au făcut în viaţă, alegând viaţa pentru copiii lor, după ce văzut materialele multimedia, ce se găsesc pe site.