Video: I-a scris o scrisoare lui Dumnezeu și El i-a răspuns

1847

O adolescentă din statul american Georgia i-a scris o scrisoare lui Dumnezeu, iar El i-a răspuns. Printr-un om al Său.

La 18 ani, Mykehia Curry este prima din familia ei care merge la facultate. Și-a dorit mult să facă medicina și să devină asistentă, pentru a-l ajuta pe frăţiorul ei de șapte ani să aibă o viaţă mai bună. Însă plecarea ei a pus o presiune greu de dus de familia care se luptă cu lipsurile financiare.

Așa că adolescenta și-a pus toată speranţa în Dumnezeu și chiar i-a scris o scrisoare, în care a notat atât: „Doamne, ajută-mă să merg la facultate. Doamne, ajută-mă, te rog, să obţin tot ce am nevoie înainte de plecarea de miercuri. Te iubesc, amin.” Fata a avut inspiraţia de a-și trece pe scrisoare și numărul de telefon înainte să atașeze hârtia la trei baloane cu heliu cărora le-a dat drumul spre cer.

Câteva zile mai târziu, telefonul fetei a sunat, iar de la capătul celălalt s-a auzit vestea că va primi cuvertura și minifrigiderul de care avea nevoie la cămin. Vorbea Jerome Jones, un preot part-time de la o biserică baptistă din Monticello, care găsise scrisoarea pe șantierul pe care lucra. „Am simţit că Dumnezeu îmi spune: «Trebuie să răspunzi la scrisoarea asta». Așa că asta am făcut”, povestea Jones pentru o televiziune locală. „Îmi place să ajut oamenii, mai ales tinerii. Ei sunt viitorul nostru.”

Adolescenta a fost foarte surprinsă să primească un răspuns la scrisoare, povestea Jones. „A fost așa frumos, încât e greu de explicat în cuvinte”, spunea pastorul. „Zicea doar: «chiar sunt pentru mine lucrurile astea?» și eu i-am zis «da, sunt ale tale. Dumnezeu răspunde la rugăciuni.»”