Ceea ce mănânci poate influenţa aspectul pielii tale. Pentru a o păstra cât mai tânără, mai suplă şi mai frumoasă, poţi încerca trucurile alimentare pe care ţi le propunem.

Apa este primul dintre secretele unei pieli frumoase, pentru că, o piele hidratată este o piele frumoasă, notează Huffington Post.

Datorită cantităţii foarte mari de vitamina C, căpşunele sunt alegerea ideală pentru a obţine o piele mai fermă, dar şi pentru a spori producţia de colagen.

Migdalele conţin vitamina E care acţionează precum un antioxidant, ajutând la eliminarea toxinelor şi protejarea celulelor pielii de razele ultraviolete.

În corp, betacarotenul se transformă în vitamina A care îţi protejează pielea de razele nocive UV. Lipsa acestei vitamine din corp conduce la uscarea pielii. Aşa că ai grijă să incluzi în dieta ta zilnică morcovii, care au un conţinut mare de betacaroten.

Dacă îţi place aspectul pielii strălucitoare, asemănătoare cu bronzul, atunci kiwi este ingredientul secret pe care îl poţi folosi. În plus, acest fruct conţine vitaminele C şi E, extrem de benefice pentru sănătatea pielii.

Somonul conţine acizi graşi, precum omega-3, care luptă împotriva toxinelor. În plus, aceste substanţe ajută la diminuarea ridurilor şi îmbunătăţeşte elasticitatea pielii.